•  Navigatie
 • Je bent op de volgende pagina:
 • Trots! Levering van onze nieuw minigraver. Bobcat 1.9Ton incl. 2 bakken, puinbak en rooiriek voor boomwortels.

  Lees meer

  Nieuwe Folder, Prijslijst 2019 Verhuur In geheel West Zeeuws-Vlaanderen in de brievenbus bezorgd.

  Lees meer

  Foto's voor en na 2 gaten van 300mm door Ytong steen met wapening. #Climanova #Vervaet Biervliet

  Lees meer

  Per 09-10-2018 zijn wij in het bezit van een officieel certificaat Keurmeester Ladders, trappen en Rolsteigers. U kunt ons inhuren voor het keuren van uw Ladders, trappen en Rolsteigers. Verplicht de verzekering u om uw bouwgereedschap te keuren? Dit kan simpel door ons opgelost worden. Vraag naar de mogelijkheden.  

  Lees meer

  Deze WEKA Ringzaagmachine maakt ons werk een stuk professioneler! Zaagdiepte van 30 cm! zowel vloer als wand. Volledige (standaard)spouwmuur in 1x doorzagen i.p.v 2x aan beide kanten.

  Lees meer

  Erkend keurmeester elektrische arbeidsmiddelen

  Per 6-2-2018 zijn wij in het bezit van een officieel certificaat Keurmeester Elektrische Arbeidsmiddelen. U kunt ons inhuren voor het keuren van uw elektrische machines, gereedschap en andere arbeidsmiddelen op de werkvloer. Verplicht de verzekering u om uw apparaten te keuren? Dit kan simpel een waterkoker of koffieapparaat zijn van uw verhuurde vakantiewoning. Maar ook een oven van de bakkerij, klein en groot elektrisch gereedschap of machines op de werkvloer. Vraag naar de mogelijkheden.

  Lees meer

  Flinke verbouwing in het toekomstige Restaurant Gino's Grillhuis. Muren worden uitsparingen ingezaagd en er uit gesloopt. Wij verhuren onze sloophamers, stempels en klus gereedschap. Zelf zagen we in gewapend beton, Kalkzandsteen en spouwmuren. Hieronder een verschillende foto's van het extra inzagen van een uitsparing   

  Lees meer

  Nieuwe Folder Verhuur

  12 december 2017

  Trots op onze nieuwe Verhuur folder. Prijzen inclusief BTW!    

  Lees meer

  Gat boren van 130 mm. (filmpje)

  Gat boren van 130 mm. in een bestaande vijver voor watertoevoer.    

  Lees meer

  Kozijnen Plaatsen of vervangen

  Wij plaatsen ook kozijn zowel kunststof, hout en aluminium. Deuren, rolluiken en garagedeuren. Volledig naar wensen van de klant van uitbraak tot volledige afwerking.  

  Lees meer

  Ondernemende Bressiaanders (Op Bresjes)

  GC Verhuur & Betonboring Klussen? Ja, mits we twee rechter handen of handige familie en kennissen hebben. Wat er dan nog vaak ontbreekt, is de juiste apparatuur. Kopen is vaak geen optie, zeker niet als het om heel specialistische vakapparatuur gaat. Huren is dan de oplossing. Tot er het volgende probleem ontstaat: hoe krijgen we het zo nodige gereedschap thuis? Niet alles past zomaar in een kofferbak. Ook nog een aanhangwagen huren? Voor al die problemen heeft Sven de Gardeijn de oplossing. Zijn bedrijf GC Verhuur & Betonboring verhuurt niet alleen de meest geavanceerde [...]

  Lees meer

  Nieuwe Website

  24 maart 2016
  Nieuwe Website

  Met gepaste trots presenteren we onze nieuwe website. Hier kunt u informatie vinden over onze werkzaamheden en houden wij u op de hoogte over de recente ontwikkelingen van GC Verhuur en betonboring, Zaag- en Freestechnieken. Mocht u niet alle informatie op de website vinden die u nodig heeft, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Behalve de website kunt u ons voor het laatste nieuws ook volgen via Facebook!

  Lees meer

  Facebook gelanceerd

  23 maart 2016
  Facebook gelanceerd

  Wij hebben nu onze eigen Facebook gelanceerd voor GC! Hierop zullen wij posts / laatste nieuws zetten met betrekking op GC Verhuur & Betonboring Zaag- en Freestechnieken. Onze Facebook pagina is te bekijken via de link onderaan de website.

  Lees meer